Verkoop Glas-in-Lood Materialen

 

Zelf met glas bezig?

Wij hebben een ruime sortering van gereedschap, loodprofielen en uiteraard glas.

In ons glasassortiment vindt u o.a. glas van Oceanside/Spectrum, Schott en Wissmach. Maar ook antiek glas van o.a. Lamberts, Saint Just en Goethe.

Wilt u het glas zien, het gereedschap vasthouden? Kom dan vrijblijvend langs in de winkel waar wij alles op voorraad hebben. Ook staan wij u graag bij als u technische vragen heeft.
 
Versturen van artikelen
Geen tijd om langs te komen, of woont u verder weg? Bekijk dan onze online-catalogus.
Prijs opvragen van één of meerdere artikelen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u een bestand met de prijzen.

 

Hoe te bestellen

Bekijk in de online-catalogus de beschikbare artikelen. Stel uw bestelling samen, en verstuur deze per mail naar ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Wij sturen u hierop een factuur met de betaalgegevens. Zodra de betaling ontvangen is versturen wij uw bestelling met PostNL.

Zoekt u een kleur/structuur glas, een artikel en kunt u het niet vinden in de Online-Catalogus? Bel of mail ons met uw vraag, en wij voorzien u graag vrijblijvend van een prijs en de levertijd.

 

Onderaan de pagina staat het menu met links naar de fotomappen.