Glas in lood nieuw maken

 

In ons atelier maken wij glas-in-lood in ieder gewenste maat en ontwerp. Wij maken glas-in-lood voor in ramen, deuren, schuifdeuren, bovenlichten, plafond. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voorzetraam of raamhanger.

Heeft u een eigen ontwerp, of een idee van wat u wilt? Dan werken wij dat graag samen met u uit. Of weet u alleen dat u glas-in-lood wilt, maar nog geen idee over het ontwerp en het te gebruiken glas? Kom dan eens vrijblijvend langs in het atelier voor meer informatie. 

Onze glasvoorraad is groot en omvangrijk met o.a. Oceanside/Spectrum, Schott, Wissmach. Ook is er antiek glas aanwezig in het atelier o.a. Lamberts, Goethe en Saint Just. Wij kunnen u zo gelijk een idee geven van hoe het glas-in-lood raam eruit komt te zien.

Wij helpen u graag op weg om tot een mooi resultaat te komen.

Dubbelglas

Indien gewenst is het glas-in-lood in dubbelglas uit te voeren.

Technieken combineren

In ons atelier kunnen wij uw glas-in-lood combineren met verschillende disciplines. Wilt u een logo, figuur of naam in uw glas-in-lood raam hebben? Wij kunnen dit ook maken in tiffany, fusen, of brandschilderen. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Glas stralen

In ons atelier beschikken wij over een vacuüm straalmachine. Hiermee kunnen wij vlakken glas stralen, maar ook letters, teksten en/of figuren aanbrengen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bestaande glas-in-lood ramen met nieuwe bestemming

Een bestaand glas-in-lood raam aanpassen in maatvoering voor in een nieuwe situatie, of laten ombouwen naar voorzetraam/raamhanger? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Enkel glas

Wilt u alleen een ruit van sierglas voor in een deur of bovenlicht? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

 

Vervaardigen van glas-in-lood

Alle opdrachten worden door onszelf in het atelier uitgevoerd.

Kom vrijblijvend langs in het atelier voor meer informatie. De koffie staat klaar. Bellen of mailen mag uiteraard ook.