Glas-in-Lood Atelier en Winkel Edwin Penterman heet u van harte welkom op deze site.

*** Onlangs is de site naar een andere provider overgezet. Hierdoor ontbreken er nog veel foto's. Hier wordt aan gewerkt. Excuses voor het ongemak.*** Op Facebook en Instagram zijn wel veel foto's te zien van gemaakt werk.


Glas-in-Lood opdrachten

In ons atelier maken en restaureren wij met passie voor het vak glas-in-lood.

Wij maken nieuw glas-in-lood in elke gewenste maat en ontwerp voor in ramen, deuren, schuifdeuren, bovenlichten, plafond en
glas-in-lood voorzetramen/raamhangers.

Wilt u glas-in-lood laten restaureren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Tevens bestaat mogelijkheid om uw nieuwe of gerestaureerde glas-in-lood uit te laten voeren in dubbelglas.

Bekijk op uw gemak alle pagina's bij bedrijfsactiviteiten. U vindt er een omschrijving van het onderwerp en foto's ter illustratie. Vrijblijvend langskomen in ons atelier voor meer informatie is ook mogelijk.     

Glas-in-Lood materialen

Zelf bezig met het maken van glas-in-lood? In het atelier hebben wij een breed aanbod van glas, gereedschap en materiaal om uw projecten mee te maken.

Wilt u een idee krijgen van ons assortiment? Kijk dan bij Verkoop Glas-in-Lood Materialen, of ga naar de Online Catalogus waar alles te zien is met foto.

De digitale glas strokensnijder

Bent u het zat om met snijhaken, linialen, rolmaten, viltstiften uw glas te snijden? Wij verkopen de digitale glas strokensnijder.
Snel schuiven van maat naar maat, en exact uw glas snijden. Deze is verkrijgbaar in het atelier of te bestellen via de mail.


Cursus glas-in-lood

In deze cursus glas-in-lood komen alle facetten van het maken van een glas-in-lood raam aan bod, en leren wij u hoe u zelfstandig een glas-in-lood raam kunt maken.

 

Glas-in-Lood Atelier Edwin Penterman

Sterrenlaan 31
3297 TM Puttershoek

KvK nr. 24414433

BTW-ID NL001712216B34

Wij werken voor bedrijven en particulieren.

Sinds 2005